Pistolul Electric LION

.

Pistolul Electric LION este primul sistem accesibil cu precizie din lume dedicate pentru lucrul la asamblarile filetate cu înregistrare încorporată a datelor. Setaţi cuplul dorit pe afișajul pitolului LION și trageţi trăgaciul pentru a obţine un cuplu precis și repetabil fără zgomot sau vibraţii excesive.
photo
photo

PUTERE INDUSTRIALA

Angrenajul de Tp industrial a Pistolului LION este acţionată de un motor fără perii colectoare la o cutie de viteze fără impact, pentru a furniza cuplu mai rapid, mai ușor și mai fiabil decât cheile manuale cu clic, chei de impact și alte unelte de insurubare.

PORTABILITATE FARA EGAL

Prin folosirea aliajelor de calitate aerospaţială, pistolul LION dezvolta o putere extraordinară fără greutate. Bateria liTu-ion de 18 V asigură o autonomie de lungă durată cu un timp de reîncărcare foarte rapid pentru a asigura continuitatea lucrarilor. 
photo
photo

INREGISTRAREA DATELOR

Capacitatea de înregistrare a datelor încorporată permite uTlizatorului să menţină un jurnal al tuturor lucrărilor de asamblare finalizate. Pentru un control îmbunătăţit al calităţii și responsabilitate, informaţiile pot fi salvate pe un PC sau tabletă pentru a furniza o evidenţă permanentă a lucrarilor efectuate.

VIDEO PISTOLUL LION