Piulița HYTORC

Pentru aplicații critice care necesită cel mai înalt nivel de control al fortei de stranger din prezon, sistemul patentat PIUlITA HYTORC oferă cei mai mare precizie de strangere. Acest element de fixare din trei piese aplică o tensiune pură pe șurub pentru a preveni deteriorarea filetului și pentru a asigura precizia fortei de strangere din prezoane. Disponibil dintr-o larga varietate de materiale pentru a se potrivi tuturor aplicațiilor, de la temperaturi extreme până la condiții climatice dure.

01. PRECIZIE – FORTA DE STRANGERE CALIBRATA​

Nici un alt sistem de înșurubare nu oferă același nivel de precizie repetabil, asigurând o forta de strangere uniformă a șuruburilor pentru a elimina defecțiunile îmbinării și slăbirea accidentala a piulițelor. 

photo

02. DURABILITATE

Alte masini dinamometrice plasează brațul de sprijin și pătratul de actionare pe părțile opuse ale dispozitivului, cauzând o solicitare ridicată în corpul dispozitivului, ceea ce poate duce la defectare în timp. Cu ajutorul Saibei HYTORC atat srijinul cat si adaptorul sunt pe acelasi ax (pe axa patratului de actionare) pentru a elimina majoritatea efortului intern si creste durata de viata a dispozitivelor. 

03. DEMONTAREA PIULITELOR FARA IMPRIMAREA ACESTORA IN FLANSA​

Piulița HYTORC este singurul dispozitiv de fixare care poate garanta eliminarea filetelor deteriorate la instalare și demontare. Aceste PIULITE au fost instalate pe diferite aplicații la temperaturi ridicate timp de zece ani și mai mult și au fost îndepărtate fără deteriorarea prezoanelor, oferind economii extraordinare prin eliminarea necesității înlocuirii prezoanelor. 

.