Șaiba HYTORC

Saiba HYTORC este cel mai simplu upgrade pentru îmbunătățiri imediate în ceea ce privește siguranța, viteza și precizia. Acest sistem unic, patentat, elimină nevoia de brațe de sprijin și de alte elemente personalizate necesare pentru menținerea masinilor dinamometrice în poziție. Suplimentar, suprafața prelucrată ajuta la o distributie uniforma a fortei de strangere din șuruburile de pe flanșă pentru o mai bună precizie și prevenirea slăbirii in timpul ce utilajul este in lucru.

 

O gama larga de chei tubulare sunt disponibile pentru utilizarea acestora cu echipamentele HYTORC.

02. VITEZA

Saiba HYTORC inlatura instalarea complicatiile asociate cu alte sisteme de sustinere si face procesul de insurubare/desurubare mai intuitiv si imbunatateste prodictivitatea. 

03. DURABILITATE

Alte masini dinamometrice plasează brațul de sprijin și pătratul de actionare pe părțile opuse ale dispozitivului, cauzând o solicitare ridicată în corpul dispozitivului, ceea ce poate duce la defectare în timp. Cu ajutorul Saibei HYTORC atat srijinul cat si adaptorul sunt pe acelasi ax (pe axa patratului de actionare) pentru a elimina majoritatea efortului intern si creste durata de viata a dispozitivelor. 

.