STEALTH

.

Seria STEALTH este cel mai avansat sistem hidraulic al masinilor dinamometrice de tip inelara. Designul subtire permite accesul in locurile unde alte tipuri de masini dinamometrice nu se potrivesc din cauza gabaritului totodata ofera viteza si putere marita. Maşina dinamometrică hidraulică tip cheie inelară, pentru lucrul în condiţii grele şi adaptabilitate maximă Mecanism antitorsiune cu 2 seturi de clicheţi interiori care acţionează simultan formând un mecanism autoblocant, pentru maximizarea preciziei, obţinerea momentului maxim la demontarea piuliţelor corodate Pinion de acţionare cu dinţimari, pentru rezistenţă la condiţii grele de lucru şi cursă maximă Racord hidraulic cu două căi orientabil 360°; umăr de sprijin inclus şi braţ de sprijin adiţional, pentru adaptabilitate Acţionare cu două pistoane hidraulice, în paralel, pentru viteză mărită şi grosime redusă
photo
photo

OPERARE HANDS-FREE

Pentru cel mai înalt nivel de siguranță a lucrărilor de înșurubare industrială, HYTORC recomandă utilizarea hands-free. Adaptorul Stealth Lock-On permite utilizarea hands-free cu sau fără șaibă HYTORC.

Sistemul SIMULTORC™:

Este compatibilă cu lucrări de montaj învarianta SIMULTORC™(mai multe maşini în cruce acţionate de o singură pompă) pentru montajul flanşelor
photo
photo

TEHNOLOGIE LA SUPERLATIV​

Designul brevetat al celor doua pistoane hidraulice paralele din STEALTH oferă mai multă putere și viteză decâtorice alt echipament de tip inelarde pepiață. Lucreaza in varianta 3 in1:  Tradiţional: înşurubare prin rotire, folosind chei tubulare standard si brat de sprijin Dual: rotire&întindere (fărăs prijin!), folosind şaiba revoluționară HYTORC Washer şi tubulara dublă Întindere mecanica: folosind piuliţe cu auto-întindere HYTORC Nut Echipamentul STELATH funcționează cu toate sistemele de insurubare HYTORC, inclusiv cu Piulița HYTORC (intindere mecanica) și noua Saiba HYTORC revoluționară care asigura o mai mare siguranță, viteză și precizie pentru orice lucrare, (fără sprijin!)..

DESIGN SLIM​

Sistemul Stealth a fost primul sistem industrial de înșurubare de pe piață care prezintă un design continuu, subțire, care se potrivește chiar și în cele mai strâmte locuri.
photo

Caracteristici tehnice:

STEALTH​

CHEI INELARE

casete interschimbabile

CASETE S [mm]

19 – 200

MOMENT MINIM [Nm]

250 – 4.800

MOMENT MAXIM [Nm]

2.500 – 48.000

PRECIZIE

±3%

TIP MECANISM

antitorsiune / dublu-clichet

MATERIAL

TITAL

SPRIJIN

umăr / braţ

 MONTAJ

SIMULTORC / cu sprijin-fără sprijin- întindere